Alarmopvolging Noord-Holland | Beveiliging Noord-Holland | Alarmcentrale Nederland | Seniorenbeveiliging | Zorgcentrale | Personenalarmering

Direct contact opnemen »

Alarmcentrale Nederland

Professionele alarmcentrale voor heel Nederland!

Regio Control beschikt voor een eigen alarmcentrale, geschikt voor heel Nederland. De alarmcentrale Nederland heet officieel: Particuliere Alarm Centrale (Erkenning Justitie PAC Nummer 109). Met de alarmcentrale Nederland kunnen wij u beter van dienst zijn als totaalleverancier op het gebied van beveiliging. De alarmcentrale Nederland kan worden aangesloten op uw inbraakalarmsysteem, zodat onze 24-uurs alarmcentrale in heel Nederland direct kan professioneel kan reageren.


Alarmcentrale in Nederland: de voordelen

Het gebruik van de alarmcentrale nederland biedt o.a. de volgende voordelen:

  • Uw gehele beveiliging wordt door 1 leverancier geregeld;
  • De tarieven van de alarmcentrale zijn gelet op de geboden service zeer scherp;
    Klik hier voor meer voordelen.


Geinteresseerd in onze alarmcentrale (heel Nederland)?

Wanneer u geinteresseerd bent in omzetten naar onze alarmcentrale nederland, adviseren wij u contact op te nemen met onze binnendienst door hier te klikken. Ook uw brandmeldinstallatie kan worden aangesloten op onze meldkamer. Het is van essentieel belang dat er snel en adequaat wordt gereageerd op een alarmsituatie wat opgemerkt is door onze alarmcentrale nederland. Al deze acties zijn het werk van onze alarmcentrale. Bij een inbraak, overval, sabotage of een brandmelding zullen altijd de door u opgegeven waarnemers gewaarschuwd worden en evt. de politie, brandweer of alarmopvolging diensten.


Alarmcentrale voor heel Nederland, Regio Control kan het voor u uitvoeren

Wilt u meer informatie over onze alarmcentrale, een kijkje nemen en/of een vrijblijvende afspraak, klik dan hier om contact met ons op te nemen.