Alarmopvolging Noord-Holland | Beveiliging Noord-Holland | Alarmcentrale Nederland | Seniorenbeveiliging | Zorgcentrale | Personenalarmering

Direct contact opnemen »

Personenalarmering van De Regionale Zorgcentrale

Voor Personenalarmering bieden wij vele opties!

Personenalarmering is het middel om veilig en vertrouwd uw ouders of cliënten zonder zorg het dagelijkse leven te laten leidden. Met een schat aan ervaring en juiste middelen onder 1 dak, met onder meer mobiele surveillance, sleutelbeheer en achterwacht, is de Personenalarmering de aangewezen dienst om veiligheid te borgen

Klik eens op onderstaande links voor meer informatie over Personenalarmering veilig binnen en veilig overal.


Personenalarmering is er ook in vele vormen, waaronder de Salva en Buddy

De Salva Personenalarmering
Interactieve GPS-noodknop met spraak-luisterverbinding


De Salva Personenalarmering is een Track-and-Trace noodknop. Deze geavanceerde, draadloze Personenalarmering meldt in noodgevallen direct de positie van de drager bij de meldkamer van De Regionale Zorgcentrale. Eén druk op de knop is genoeg.

Zodra de Salva Personenalarmering wordt geactiveerd, ontvangt onze meldkamer een paniekmelding en wordt er een spreek/luisterverbinding tot stand gebracht. Wanneer blijkt dat er sprake is van een calamiteit, sturen wij direct een surveillant en/of politie aan.

Real time locatiebepaling

De Salva Personenalarmering stuurt elke 1 tot 60 minuten – afhankelijk van het data-abonnement – zijn positie door naar onze meldkamer. Wanneer het GPS-bereik uitvalt, bijvoorbeeld in een gebouw met veel beton of staal, is de laatste positiebepaling dus nooit ouder dan de ingestelde tijd. Zodra de Salva Personenalarmering weer in bereik komt, is de GPS-verbinding binnen 15 seconden hersteld en volgt een vernieuwde positiebepaling.

Fall Down functie
Wanneer de Salva Personenalarmering een plotselinge, abrupte beweging detecteert, stuurt het automatisch een melding met GPS-positiebepaling naar de meldkamer en wordt er een spreek/luisterverbinding tot stand gebracht. Na een val, bijvoorbeeld van de trap of fiets, bent u ervan verzekerd dat er direct hulp onderweg is.

Handzaam
De Salva Personenalarmering meet slechts 7,3 x 3,8 cm, weegt 70 gram en kan op verschillende manieren gemakkelijk gedragen worden.

Meer informatie, advies of offerte?
Bel 0226 - 360 260