Alarmopvolging Noord-Holland | Beveiliging Noord-Holland | Alarmcentrale Nederland | Seniorenbeveiliging | Zorgcentrale | Personenalarmering

Direct contact opnemen »

Stichting Zomerpop

'Flexibel en een correcte beveiliging'

Regio Control verzorgt sinds 2000 de complete beveiliging van ons popfestival, wat jaarlijks wordt gehouden in het eerste weekend van september. Naast de nachtelijke hondengeleiders, die vanaf de start van de opbouw van het popfestival worden ingezet, wordt tijdens het popfestival de toegangscontrole, de gehele backstage area, de toegang bij de podia en het gehele festivalterrein beveiligd. Onze bezoekers, medewerkers en artiesten worden op een correcte wijze beveiligd, precies zoals wij dat wensen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met het beveiligingsbedrijf en haar medewerkers. Nu wij de afgelopen tien jaar fors zijn gegroeid als popfestival, weet Regio Control jaarlijks in te spelen op onze wensen en groeit op die wijze met ons mee. Regio Control denkt met ons mee, is uitermate flexibel, weet de knelpunten op te lossen en zorgt voor de vriendelijke uitstraling naar onze bezoekers, medewerkers en artiesten. Naast een correcte leverancier van beveiligingswerkzaamheden is Regio Control al tien jaar één van de belangrijkste sponsoren van Zomerpop.

Wij hopen dat deze vruchtbare samenwerking nog jaren kan blijven bestaan. Als een evenement moet worden beveiligd, raden wij een ieder Regio Control als partner aan.

Stichting Zomerpop Opmeer