Alarmopvolging Noord-Holland | Beveiliging Noord-Holland | Alarmcentrale Nederland | Seniorenbeveiliging | Zorgcentrale | Personenalarmering

Direct contact opnemen »

Regio Control

'Op en top professionals met maatschappelijk hart '

Goede beveiliging vraagt om kennis, middelen en maatwerk. Maar bovenal is het ménsenwerk. Inlevingsvermogen onderscheidt Regio Control van andere beveiligingsinstanties; als allround partner in beveiliging, maar óók als maatschappelijk zeer betrokken onderneming. Mensen zijn individuen, geen nummers!

Beveiliging is toch beveiliging? Onze klanten weten wel beter. Het gevoel van veiligheid is voor iedereen van primair belang, maar vraagt bij ieder individu en elke organisatie een andere benadering en oplossing.

Onze missie
Een veilig klimaat draagt bij aan het welbevinden van de mens. Het helpt ons goed te functioneren en doelstellingen te halen, zowel privé als op het werk. In andere gevallen is beveiliging bittere ernst, bijvoorbeeld bij calamiteiten.

Het is onze missie om elke klant, particulier of zakelijk, rust en ontzorging te bieden door gegarandeerde veiligheid op maat.


Voor en door mensen
Regio Control levert alle denkbare diensten op het gebied van beveiliging en bewaking. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en denken graag mee. ‘Kan niet’ bestaat niet. Met innovatieve middelen en professionele ondersteuning leveren wij altijd het gewenste veiligheidsniveau. Beveiliging voor en door mensen!

Onze klanten typeren Regio Control als betrouwbaar, integer, positief, flexibel, betrokken en klantgericht.

Maatschappelijk betrokken
Al in zijn jeugd was oprichter Pé Veldt betrokken bij jongerenwerk. Met het groeien van Regio Control nam ook de sponsoring van jeugdprojecten toe. Eerst met geld, later in natura. Veldt: ‘Jongerenwerk is verbonden met veiligheid. Toen mijn eigen kinderen tieners werden, besloot ik dat we sponsoring anders moesten invullen. Niet alle hangjongeren zijn namelijk per definitie ook probleemjongeren. Het gaat om gesprekken aanknopen en afspraken maken.’

Jong geleerd…
Onder jongerenwerk vallen ook grote evenementen als Kinderdorp en Gabberweek. Ook hier is veiligheid een must. Veldt: ‘Iedere ouder wil dat zijn kind in veilige handen is. Regio Control stelt mensen en middelen beschikbaar én betrekt de vele vrijwilligers hier nauw bij. Dat zijn allemaal jongeren. Die leren wat veiligheid betekent en hoe je hierin je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. Dit stukje bewustwording is van grote maatschappelijke waarde. Want jong geleerd...’

Vanaf 1 januari 2016 heeft zijn dochter Desiré het stokje van haar ouders overgenomen en zet hun levenswerk voort met dezelfde visie en bevlogenheid.